U kunt bij Fysiotherapie De Bilt terecht voor echografie. Echografie is een diagnostische techniek die wordt gebruikt om afbeeldingen van het inwendige van het lichaam te verkrijgen. Het maakt gebruik van geluidsgolven met hoge frequentie om beelden te genereren. Met behulp van echografie kunnen wij de structuur van het weefsel in real-time bekijken en beoordelen op eventuele afwijkingen, zoals ontstekingen, scheuren, littekens of vochtophopingen.
We kunnen met behulp van echografie in het lichaam kijken naar spieren, pezen, kapsel, banden en verkalkingen. We gebruiken echografie om onze diagnose te bevestigen. Na het onderzoek met de echo kunnen we beter het behandelplan op uw blessure afstemmen. Echografie is pijnloos en niet schadelijk voor het lichaam

Wij gebruiken de echo voornamelijk voor sportblessures, schouderklachten, heupklachten, knieklachten, elleboogklachten, Polsklachten, achillespeesklachten, hielspoorklachten en enkelklachten.
Binnen onze praktijk zijn Jeroen Wirtz, Pieter Krommenhoek en Jorrit Ackema gespecialiseerd en gecertificeerd echografist.