Dit is een beweegprogramma voor iedereen die graag wat aan zijn conditie wil doen. Het beweegprogramma is speciaal voor mensen die graag persoonlijke begeleiding willen en/of nodig hebben. Heeft u bijvoorbeeld geen zin om naar een sportschool te gaan? Bent u uitbehandeld bij de fysiotherapeut maar is sporten nog een te grote stap? Dan is FysioSport wat voor u.

Intake & Trainingsprogramma 

Het beweegprogramma zal bestaan uit een intake, waarbij uw fitheid en persoonlijke doelen in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt er een trainingsprogramma opgesteld voor 3 maanden. Hierin wordt er naar u persoonlijk gekeken wat een goede training is.

Tijdens de trainingen zal iedereen aan zijn eigen doelen werken en houdt de fysiotherapeut goed in de gaten of alle oefeningen goed worden uitgevoerd. Naast de intake zal er een tussenevaluatie en een eindevaluatie plaatsvinden. Het is de bedoeling dat de trainingen u voorbereiden op het zelfstandig gaan sporten, of u dat zelfstandig gaat doen of bij een vereniging. Als u na 3 maanden graag wilt blijven is dat ook mogelijk!

Het beweegprogramma zal op maandag en donderdag plaatsvinden van 17.00-19.00, op dinsdag van 17:00-18:00. De groepen zullen bestaan uit maximaal 8 personen. De intake zal apart hiervan plaatsvinden, u heeft dan een Een-op-een gesprek met de fysiotherapeut.

De kosten bedragen € 42,- voor de intake, € 42,50 per vier weken voor één keer in de week trainen of € 63,- voor twee keer in de week trainen.

Vrij trainen

U kunt er ook voor kiezen om zelfstandig bij ons te komen trainen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag op afspraak tussen 8 en 17 uur. Vrij trainen kan na aanschaf van een 10 rittenkaart voor €42,50.

Voor meer informatie of een inschrijfformulier kunt u bellen naar 030 - 220 23 65 of mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.