Fysiotherapeut, Manueel therapeut

BIG-nummer: 19050003504

In 1999 ben in afgestudeerd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie in Utrecht. Ik heb de opleiding manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort gevolgd en ben sinds 2006 manueel therapeut. In 2015 heb ik hier ook mijn Master of Science gehaald (MSc.) Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT), evenals bij het Koninklijke Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Mijn specialisaties zijn klachten aan de wervelkolom. Daaronder vallen klachten aan de borstwervelkolom, onderrug, nekklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Maar ook voor klachten aan uw heupen en knieën en enkels kunt u bij mij terecht.

De afgelopen 21 jaar heb ik veel sporters behandeld, hockeyers, wielrenners en voetballers. Hierdoor heb ik veel ervaring op dit gebied, van spierblessure tot aan voorste kruisband revalidatie. Zelf beoefen ik ook meerdere sporten: wielrennen, hockey, hardlopen, schaatsen, skiën en golf.

"Doordat er meerdere specialisaties in de praktijk aanwezig zijn kunnen we elkaar goed aanvullen. Dit vind ik heel prettig en komt de kwaliteit van uw behandeling ten goede."