Laurens Jansen

Fysiotherapeut

BIG-nummer: 49919383704

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut bij de Internationale Hogeschool Thim van der Laan. Na het afstuderen heb ik twee jaar ervaring opgedaan bij verschillende fysiopraktijken en fitnesscentra. Hierna heb ik zes jaar gewerkt bij de afdeling radiologie in Tergooi ziekenhuizen, waar ik veel ervaring heb opgedaan op gebied van traumatologie en orthopedische revalidatie.

Nu ben ik sinds maart 2023 werkzaam bij Fysiotherapie de Bilt, waar ik mijn ervaringen toepas om mensen te helpen naar een prettiger dagelijks leven en herstel van lichamelijke klachten. Ik zie het als een leuke uitdaging om te zoeken naar de oorzaak van klachten waardoor ik streef naar een herstel op lang termijn. Door mijn ervaring ben ik gespecialiseerd in pre- en postoperatieve therapie. Daarnaast heb ik ook ervaring met sportgerelateerde klachten en trainingsleer door het werken in fitnesscentra en mijn eigen sportieve leefstijl.

Ik haal plezier uit samenwerking aan doelen om het dagelijks leven en/of sporten te verbeteren. Hierbij creëer ik graag een open en gezellige sfeer om aan deze doelen te werken en uiteindelijk te behalen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de judomat of in de bouldermuur. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van muziek waardoor ik zelf muziek maak en graag concerten bezoek!