Fysiotherapeut, Manueel therapeut

BIG-nummer: 99046884704

In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Internationale Academie “Thim van der Laan” in Utrecht.

Na enkele waarnemingen gedaan te hebben, ben ik in Almere terecht gekomen, waar ik 15 jaar werkervaring heb opgedaan. Omdat ik veel affiniteit voel met rug- en nekklachten, ben ik mij gaan specialiseren in de manuele therapie. In 2010 behaalde ik mijn Masterdiploma aan de SOMT (Stichting Opleiding Manuele Therapie) in Amersfoort. Tijdens mijn opleiding manuele therapie heb ik mij gespecialiseerd in hoofdpijnklachten welke vanuit de nek afkomstig zijn.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT), evenals bij het Koninklijke Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Samen met Jorrit Ackema ben ik aangesloten bij SMN (Schoudernetwerk Midden Nederland) waarbij wij het aanspreekpunt zijn voor schouderpatiënten die vanuit de 2e lijns gezondheidszorg (ziekenhuis)verwezen worden voor revalidatie in de gemeente de Bilt.

De praktijk kent een grote verscheidenheid aan specialisaties, waardoor we veel van elkaar kunnen leren en kennis kunnen uitwisselen. Dit, in combinatie met een gezellige teamgeest, is het geen mij aantrekt te werken in deze praktijk.

Teamwork is essentieel voor succes